Logg inn / Registrer deg

Helse-, miljø-, velvære- og livsstilprodukter

Vi står foran andre helseutfordringer idag enn hva våre forfedre noen tiår tilbake i tid gjorde. Idag er toksisk belastning og for kroppen skadelig negativ stråling fra mobil, data, radio/TV, trådløse nett mm nye faktorer, som mange forskere hevder er helt sentrale årsaker bak mange av våre nye sykdommer som utmattethet/ME, uforklarlige smerter, hodeverk, søvnproblemer, stoffskifteproblemer etc.

Det er mye vi kan gjøre for å minske den toksiske belastningen og redusere vår belastning for skadelig negativ stråling. Sunnvital AS vil selge prisgunstige produkter for å redusere toksisk belastet mat og luft og den negative strålingen vi blir eksponert for. Les mer under produktene. Videre vil vi satse på flere andre helseprodukter til hjelp i hverdagen.

Alle produktene vi beslutter å selge enten det er detoksing av mat med ozoneapparater eller det er luftrensing og strålebeskyttelse blir prøvd ut for vi annonserer dem på våre hjemmesider. De fleste merker på under en uke en positive effekt på helsa og skulle du ikke være fornøyd kan du innen 10 dager returnere varene tilbake til oss. Mange rapporterer om bedre søvn, de er mere opplagt, har mindre smerter og om hodeverk som blir borte allerede etter et par dagers bruk av flere av våre produkter.

Du kan lese mer om dette ved å lese om de enkelte produktene og lese fortsettelsen på forsiden med å klikke her.